Overige diensten

Naast schilderwerk verzorgt Welvaart Schilders ook de volgende werkzaamheden:

Beglazing

heeft u een gesneuvelde ruit of wilt u glas in uw nieuwe kozijn zetten? Wij leveren en zetten uw nieuwe glas. Hierbij heeft u de keuze uit vele soorten glas: isolerend, bandwerend, veiligheidsglas of geluids- en zonwerend glas. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor u.

Wandafwerking (behang en glasweefsel)

Als u een effen geschilderde muur niet voldoende vindt, dan kan uw muur ook worden voorzien van een sfeervol behang of glasweefsel. Welvaart Schilders verzorgt ook het aanbrengen hiervan. Wij komen graag langs met onze eigen collectie.

Kleuradvies (3d)

Voor velen is het lastig om in te schatten hoe een gekleurde muur er in de praktijk uitziet. Wij ondersteunen u graag bij het kiezen van een kleur. Wij verzorgen tegen een meerprijs een 3D-model van uw pand of woning. Deze wordt voorzien van de kleuren die u wenst. Zo heeft u een goed beeld van hoe de kleuraanpassingen er in de praktijk uit zullen zien.

Houtrotreparatie

Een rottend kozijn kan voor een hoop ellende zorgen. Het is zaak om de houtrot doeltreffend aan te pakken. Wij reconstrueren uw houtwerk. Vanzelfsprekend zullen we vervolgens uw kozijn netjes afwerken zodat deze er weer als nieuw uitziet.