Schilderwerken

schilder verfrist of vernieuwt de kleur van uw muren. Dat is wat velen denken. Toch is dit niet helemaal juist. Een vakschilder behandelt uw kantoorpand of woning met oog voor duurzaamheid. Een goede behandeling (schuren en ontreiniging) is minstens zo belangrijk als het met precisie aanbrengen van de verf. Dit geldt voor buiten- en voor binnenschilderwerk.

Als u een nieuwbouwpand wilt laten schilderen, of als u renovatie- of onderhoudswerkzaamheden wilt laten verzorgen, is welvaart schilders uw juiste partner. Uw kozijnen, muren, deuren of regenpijpen worden allen met de grootste zorg behandeld.

De meeste mensen kiezen voor effen muren maar als u geïnteresseerd bent in decoratief schilderwerk, is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Wij zijn gediplomeerd vakschilders en werken alleen met A-kwaliteit sikkens-producten. Hierdoor is de kwaliteit van het schilderwerk wat u laat verzorgen gegarandeerd.

Waarom Welvaart schilderswerken?

 • U weet met wie u zaken doet
  Wij zijn twee broers en voeren alle werkzaamheden zelf uit.
 • Gediplomeerd en ervaren
  Wij zijn gediplomeerd vakschilder en hebben beide meer dan tien jaar praktijkervaring.
 • Alleen topproducten
  Wij werken alleen met A-merkverf van Sikkens. Hierdoor weet u zeker dat u geen snel afbladerend verfwerk heeft.
 • Netheid en zorg
  Als het schilderwerk afgerond is, zit ons werk er nog niet op. Wij laten uw pand netjes achter. Al het restafval wordt opgeruimd en ook onze stofzuiger wordt nog even gebruikt.